TERUG NAAR BLOG

PAWS-workshop op 18 februari 2020

14/12/2019

De volgende serie PAWS workshops gaat van start op dinsdag 18 februari 2020. Indien u geïnteresseerd bent of iemand kent die dit zou kunnen zijn, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. In 2015 zijn Scale Dogs vzw en Dyadis vzw samen gestart met de organisatie PAWS.

 

PAWS (Parents Autism Workshops & Support) is een trainings- en begeleidingsprogramma voor ouders van kinderen met autisme. PAWS helpt hen bij het trainen van hun eigen gezinshond en begeleidt hen eventueel bij het zoeken naar een passende gezinshond voor deze taak. Het PAWS programma laat ouders van kinderen met autisme toe elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen teneinde samen nog meer manieren te vinden waarop een hond een gunstige invloed kan hebben op het kind met autisme en het hele gezin.

 

Met de PAWS-workshops willen Dyadis vzw en Scale Dogs vzw ouders praktische hulp en informatie bieden. Het doel van het programma is hen de kennis en ondersteuning te geven die nodig zijn om een geschikte hond te vinden voor hun gezin of om hun eigen hond vaardigheden bij te brengen die zinvol zijn voor hun kind.

 

Ons begeleidingsprogramma bestaat uit 4 workshops. Met behulp van filmpjes, discussies, praktijk oefeningen en lesmateriaal leert u hoe uw hond kan bijdragen tot de ontwikkeling van uw kind. Wilt u informatie over onze workshops, aarzel dan niet een mail te sturen naar paws.marianne@scaledogs.be

ASS -  PAWS workshop
ASS -  PAWS workshop